Algemeen

Jennifer Connelly gecast in Joseph Kosinski's 'No Exit'

De cast van de film wordt met de dag imposanter.

door Zilko Tarici om 15:36 in Algemeen
Vorige week werden Jeff Bridges en Taylor Kitsch nog aangekondigd als de nieuwste toevoegingen aan de imposante cast van No Exit, een rampenfilm die gemaakt wordt door Black Label Media, Lionsgate en Summit Entertainment, en vandaag kunnen we daar de Oscar-winnende actrice Jennifer Connelly aan toevoegen. Het is nog onbekend welke rol Connelly zal spelen in de film. De regie is in handen van Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Oblivion).

No Exit gaat over de Granite Mountain Hotshots, een groep brandweermannen die te maken krijgen met een van de dodelijkste brandhaarden in de geschiedenis en een dorpje in Arizone van de ondergang moeten redden. Bij deze tragische gebeurtenis kwamen negentien brandweermannen om het leven.
Naast Connelly, Bridges en Kitsch zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Josh Brolin, Miles Teller en James Badge Dale, die allen brandweermannen spelen in de film. Ken Nolan schreef het script en de productie is in handen van Lorenzo di Bonaventura, Erik Howsam, Jeremy Steckler, Dawn Ostroff, Mike Menchel, Molly Smith, Trent Luckinbill en Thad Luckinbill. Over een releasedatum is nog niks bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair