Finse slasher 'Bodom' krijgt onheilspellende officiële trailer

Finse slasher 'Bodom' krijgt onheilspellende officiële trailer

Een aantal tieners onderzoeken bij een meer de waargebeurde moorden uit 1960.

Wie na de teaser van de Finse horrorfilm Bodom last kreeg van gewekte interesse, kan deze nu enigszins stillen met de onderstaande officiële trailer. De slasher van Taneli Mustonen zal augustus dit jaar in Finland uitkomen. Wereldwijd komt de horror onder een iets langere naam uit: Lake Bodom. Tref hieronder ook nog een nieuwe poster aan.

In Bodom reist een groep tieners naar het Finse Bodommeer, dat in de buurt van de hoofdstad Helsinki ligt. Zij trachten een moordzaak op te lossen die (daadwerkelijk) plaatsvond op de nacht van 5 juni 1960. Er werden toen vier kamperende tieners aangevallen, waarvan er drie op brute wijze zijn neergestoken en doodgeknuppeld. Één overleefde het incident, maar daar hadden de autoriteiten weinig aan. Tijdens het herbouwen van het plaats delict ontdekken de speurneuzen dat niet iedereen is meegekomen met hetzelfde, onschuldige doel.



Bodom wordt gedistribueerd door Future Film (The Nice Guys, Hacksaw Ridge). Münchhausen Productions en Don Films zijn verantwoordelijk voor de financiën en het produceren. Regisseur Mustonen schreef samen met Aleksi Hyvärinen het scenario. Hoofdrollen zijn toegereikt aan Santeri Helinheimo Mäntylä, Mikael Gabriel, Mimosa Willamo en Nelly Hirst-Gee.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/4f824ed.jpg][/url]

NieuwsFilm

meest populair