Cate Blanchett speelt mogelijke hoofdrol in 'Ocean's Eleven'-reboot

Cate Blanchett speelt mogelijke hoofdrol in 'Ocean's Eleven'-reboot

De eerder genoemde Jennifer Lawrence kan door haar drukke schema waarschijnlijk niet meedoen.

Een paar weken geleden wisten we te melden dat Jennifer Lawrence mogelijk te zien zou zijn naast Sandra Bullock in een Ocean's Eleven-reboot, waarin het team volledig uit vrouwen zal bestaan. Vandaag bereikt ons echter helaas het nieuws dat Lawrence door haar drukke schema waarschijnlijk niet beschikbaar zal zijn om deel te nemen aan de film. Dit nieuws wordt echter goedgemaakt door de aankondiging dat niemand minder dan Cate Blanchett in onderhandelingen is getreden om een van de andere hoofdrollen te vervullen in de film. Daarnaast zou de film naar verluidt de titel Ocean's Ocho moeten gaan dragen. Gary Ross (The Hunger Games) zal de film voor Warner Bros. Pictures regisseren. Het scenario werd geschreven door Olivia Milch.

Steven Soderbergh en George Clooney zullen de film produceren, en er wordt gemeld dat het geen traditionele reboot betreft, maar een vervolg op de films met Clooney. Bullock zou de zus van Danny Ocean moeten spelen, die even gespecialiseerd is in diefstal als haar broer.

Met hulp van haar handlanger (mogelijk Blanchett) moet zij nu een team van dieven vormen om een halsketting te stelen van de boosaardige eigenaar van een gallerij. De opnames moeten dit najaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair