Eerste blik op de nieuwe Bumblebee in 'Transformers: The Last Knight'

Eerste blik op de nieuwe Bumblebee in 'Transformers: The Last Knight'

En hij ziet er opnieuw razendsnel uit.

Zoals bij iedere Transformers-film krijgen we ook nu weer een blik op de nieuwe altmode van de Autobot Bumblebee. Opnieuw heeft General Motors zijn best gedaan om een nog flitserende versie te maken van de Camaro. Check de foto hieronder, welke onthuld werd door regisseur Michael Bay.

Overigens krijgen we komende jaren nog veel meer te zien van de vriendelijke en redelijk zwijgzame Bumblebee. Volgend jaar is hij dus te zien in de vijfde Transformers-film en hij keert ongetwijfeld terug voor de zesde film die in 2019 moet verschijnen. Tussendoor is er de eerste Transformers spin-off, welke zich compleet focust op Bumblebee.

Klik voor een vergroting

[/url]

Komende periode zullen we ongetwijfeld meer van dit soort foto's te zien krijgen. In The Last Knight zijn er in ieder geval menselijke rollen voor [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=14930]Mark Wahlberg
(Cade Yeager), Josh Duhamel (Lt. William lennox), Isabela Moner (Izabella) en Anthony Hopkins. De stem van Peter Cullen keert terug voor Optimus Prime. Vanaf 22 juli 2017 is The Last Knight in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair