Dwayne Johnson toont eerbetoon aan wijlen Muhammad Ali

Dwayne Johnson toont eerbetoon aan wijlen Muhammad Ali

De wereld is een bokslegende armer.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat oud-bokser Muhammad Ali afgelopen vrijdag is gestorven op 74-jarige leeftijd. Vanzelfsprekend zijn vele mensen erdoor geraakt, zowel familieleden als vrienden en grote fans. Acteur Dwayne Johnson is er ook één. Op zijn Instagram account plaatste de 44-jarige Amerikaan een foto van Ali als eerbetoon. Daarop zien we Johnson toen hij nog klein was en de volgende hoopgevende boodschap:

"Ik vloog gisteravond van Atlanta naar Londen toen ik een bericht van een goede vriend ontving, die zei dat we binnen een paar uur Muhammad zouden verliezen. Ali heeft mij en generaties over de gehele wereld geïnspireerd om hongerig te zijn naar succes. Om zo hard mogelijk te werken en geweldig te zijn als je kan. En ervoor te zorgen dat er geen dag voorbij gaat waarop je niet je best hebt gedaan, de wereld aan het lachen krijgt en je goed voelt. Voel je geïnspireerd. En voel je, ongeacht hoe zwaar het soms kan zijn, hoopvol voor de volgende dag."




Johnson verwijst daarna naar de foto. De twee hadden elkaar in Nieuw-Zeeland ontmoet, maar ook toen de acteur nog worstelde bij de WWE als The Rock. Muhammad Ali moedigde Johnson destijds aan door "Can you rumble?" in zijn oor te fluisteren.

"Ik zal altijd dankbaar zijn voor het effect dat je op me had," eindigt Johnson. "Bedankt, ik zal je missen. Veel liefde en sterkte aan de familie van Ali toegewenst. Rust in liefde en het licht, kampioen. Je zult voorgoed de grootste aller tijden zijn."

NieuwsFilm

meest populair