Elizabeth Banks ziet af van regie 'Pitch Perfect 3'

Anna Kendrick, Rebel Wilson en Britanny Snow zullen in elk geval terugkeren als hoofdrolspelers.

Universal Pictures is naarstig op zoek naar een nieuwe regisseur voor Pitch Perfect 3, nu Variety meldt dat Elizabeth Banks niet langer de comedy-sequel zal regisseren. Volgens Variety zou de beslissing om te vertrekken op vriendschappelijke wijze zijn verlopen en puur wegens haar drukke schema zijn genomen. Banks' volgende project als regisseur zal waarschijnlijk een Charlie's Angels-reboot zijn voor Sony Pictures. Ze is daarnaast ook als regisseur verbonden aan een verfilming van Victoria Aveyards boek Red Queen.

De hoofdrollen in Pitch Perfect 3 worden net als in deel 2 gespeeld door Anna Kendrick, Britanny Snow en Rebel Wilson. In het tweede deel, dat geregisseerd werd door Banks, waren ook rollen weggelegd voor Hailee Steinfeld, Anna Camp, Alexis Knapp, Adam DeVine, Katey Sagal, Ester Dean, Kelley Jakle en Hana Mae Lee.

Hoewel Banks dus niet zal regisseren, zal ze wel dienst blijven doen als producent en zal ze mogelijk ook een rol spelen in de film. Banks produceert de film samen met Paul Brooks van Gold Circle Entertainment en Max Handelman van Brownstone Productions.

Wie zouden jullie willen zien als regisseur van Pitch Perfect 3? Laat je suggesties hieronder horen!



NieuwsFilm

meest populair