Pitch Perfect 3 (2017)

Last Call, Pitches

Een bijna-valse noot in een muzikale trilogie vol humor en absurditeit.
play

4,9 details

  • 93 Min
  • Komedie
  • Muziek
  • Verenigde Staten
93 Min Verenigde Staten

Nadat ze het wereldkampioenschap gewonnen hebben, vallen de Bellas uit elkaar: ze ontdekken dat er weinig baankansen zijn met muziek. Maar als ze de kans krijgen weer samen te werken voor een wereldwijde USO-tour, krijgt deze geweldige groep van nerds de kans om samen nog eenmaal muziek te maken.

Regie
Elizabeth Banks
Trish Sie
Cast
Hailee Steinfeld, Anna Kendrick, Rebel Wilson, Elizabeth Banks, Matt Lanter, John Lithgow, Anna Camp, Brittany Snow, Ruby Rose, John Michael Higgins, Alexis Knapp, Juan Gaspard, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Guy Burnet, Shelley Regner.
Release
20.07.2017
Release NL
21.12.2017
Release DVD
02.05.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Trish Sie | Cast: Anna Kendrick (Beca), Rebel Wilson (Fat Amy), Brittany Snow (Chloe), Anna Camp (Aubrey), Hailee Steinfeld (Emily), Hana Mae Lee (Lilly), Elizabeth Banks (Gail), John Michael Higgins (John), John Lithgow (Fergus), Ruby Rose (Calamity), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2017

In Pitch Perfect 3 beklimmen de Bellas voor de laatste keer de bühne voor hun betoverende a-capellagezang. Na het winnen van de wereldkampioenschappen in het vorige deel zijn de inmiddels afgestudeerde meiden begonnen aan het opbouwen van hun eigen leven. Echter, met een a-capella-achtergrond schijnt geen droog brood te verdienen zijn. Wanneer de kans zich voordoet om op te treden tijdens de Europese USO-tour, volgt een reünie van de Bellas waarbij de meiden nog één laatste keer hun talent door de boxen mogen laten knallen. Dit afsluitende deel bewijst ironisch genoeg dat er heus wel droog brood te verdienen valt met a capella, maar dat is tegelijkertijd het grootste gevaar voor dit slotstuk. Is Pitch Perfect 3 nog wel verfrissend genoeg?

Het kloppende hart van Pitch Perfect 3 is nog steeds hetzelfde als bij de twee eerdere delen. De strak gechoreografeerde en energieke performances met indrukwekkende decors en fraaie pakjes spatten weer van het scherm af. De dankzij overproductie perfect klinkende studiomuziek, zoals die ook te horen is in series als Glee en Riverdale, is wederom een verzameling van bekende pophits als Sia's 'Cheap Thrills' en Britney Spears' 'Toxic'. Muziek waar je simpelweg van moet houden, zeker als er een dikke a-capellasaus overheen zit. Als je de vorige twee delen niet hebt gezien, dan is Pitch Perfect 3 geen geschikt instapmodel. Desalniettemin zal niemand kunnen ontkennen dat het geheel er erg gelikt uitziet en dat de werkelijke kracht van deze franchise dus vooral in de muziek zit.

alle artikelen (8)

Pitch Perfect 3 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Pitch Perfect 3

acties