Volledige trailer 'Pitch Perfect 3' nu online!

Volledige trailer 'Pitch Perfect 3' nu online!

De eerste twee films waren wereldwijd goed voor een opbrengst van ruim 400 miljoen dollar.

Universal Pictures heeft de trailer van Pitch Perfect 3 vrijgegeven. Deze trailer kun je natuurlijk hieronder bekijken!

De Bellas uit de eerste twee films zijn nu klaar met hun vervolgopleidingen en moeten nu de wijde wereld intrekken. Na samen de World Championship te hebben gevonden, zijn de dames elkaar uit het oog verloren en ontdekken ze dat het moeilijker is dan ze dachten om een baan te vinden door enkel een goede stem te hebben. Wanneer ze echter de kans krijgen om te herenigen voor een tour aan de andere kant van de wereld, komt de groep eigenzinnige dames nog een keer samen om muziek te maken en vreemde beslissingen te nemen.

Terugkerende castleden in het derde deel zijn Anna Kendrick, Britanny Snow, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Elizabeth Banks en John Michael Higgins. Ze worden vergezeld door nieuwkomers als John Lithgow en Ruby Rose.

Kay Cannon, die de scenario's schreef van de eerste twee delen, deed dit ook voor het nieuwe deel. Muziekvideo-regisseur Trish Sie maakt haar debuut als filmregisseur. Elizabeth Banks, Paul Brooks van Gold Circle Entertainment en Max Handelman van Brownstone Productions produceren de film.

Pitch Perfect 3 draait vanaf 21 december 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair