'Pitch Perfect 3' clip: de riff-off is terug!

De Bella's versus een echte band.

De acapella zingende dames zijn terug in Pitch Perfect 3. Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp en de rest zijn weer van de partij voor een riff-off in deel 3 in de Pitch Perfect-reeks, die we nu in zijn geheel al kunnen zien:



In deze derde variant op de rif-off scène nemen de Bella's het op tegen een echte band met muzikanten, in plaats van een andere acapellagroep. Dit keer is de riff-off meer een parodie op de eerste twee. De riff-off was één van de populairste scènes uit de eerste Pitch Perfect, waarin Beca (Anna Kendrick) voor het eerst echt enthousiast wordt over het acapella zingen dankzij een spontane wedstrijd waarin verschillende acapella-groepen allemaal een medley van populaire nummers zingen over één onderwerp, waarbij ze elkaar proberen af te troeven.

In het vervolg, geregisseerd door Elizabeth Banks (die oorspronkelijk ook deel drie zou regisseren maar daar uiteindelijk van af zag) keerde het concept door die populariteit terug, terwijl bovenstaande derde riff-off meer een commentaar op de eerste twee is. Hieronder nog eens die twee scènes uit Pitch Perfect en Pitch Perfect 2 ter vergelijking:





NieuwsFilm

meest populair