Salman Khan te zien in 'Sultan' als viering van het suikerfeest

Salman Khan te zien in 'Sultan' als viering van het suikerfeest

Ook dit jaar behoort de 'Eid'- release aan hem toe.



Ieder jaar is er een zogenaamde 'Eid release' van een Bollywood film die samen valt met de viering van Eid en de laatste jaren is dat meestal een van Salman Khan. vorig jaar verscheen de film Bajrangi Bhaijaan waarin hij meespeelde, dit jaar is hij te zien in Sultan. De trailer daarvan, kan je hierboven bekijken.

Salman is daarin te zien in de titelrol van de worstelaar Sultan. Hij probeert een comeback te maken. Terwijl je zijn strubbelingen om terug te keren naar de top volgt, zien we ook een liefdesverhaal ontvouwen. De film is geschreven en geregisseerd door Ali Abbas Zafar en is geproduceerd door Aditya Chopra.

Salman is de commercieel meest succesvolle acteur van de hedendaagse Hindi cinema. Maar privé is hij vaak in het nieuws vanwege zijn kleurrijke en controversiële leven. Zo werd hij vorig jaar veroordeeld voor moord op vier personen, die hij overreden zou hebben met zijn auto. Hoewel hij vijf jaar cel kreeg, mocht hij op borgtocht vrij tot zijn laatste beroep in juli. In december 2015 werd hij vrijgesproken, wegens gebrek aan bewijs.

NieuwsFilm

meest populair