Video

Teaser trailer 'Shortwave' maakt uitermate nieuwsgierig

Zo hoort een trailer te zijn!

door Jan-Peter Rook om 14:40 in Video
Hieronder vind je een ijzersterke teaser trailer van Shortwave, een psychologische scifi-thriller van regisseur Ryan Gregory Phillips. De film is gebaseerd op een theorie over de oorsprong van radiofrequenties op de korte golf. Naarmate hier meer onderzoek naar wordt gedaan, beginnen er steeds vreemdere dingen te gebeuren.

Josh en Isabel Harris verhuizen na het verlies van hun enige kind naar een afgelegen onderzoeksfaciliteit in de hoop het gezin te redden. Na jaren proberen beleven Josh en z'n onderzoekspartner Thomas een doorbraak met een cryptisch radiosignaal en diens oorsprong. Iets in het signaal resoneert met Isabel en ze begint last te krijgen van hallucinaties en visioenen van verre herinneringen. De onderzoekers vrezen voor de gezondheid van Isabel, terwijl zij enkel bang is voor iets vreselijks dat via het signaal in hun nieuwe huis terecht is gekomen.

De cast bestaat uit Cristobal Tapia Montt, Juanita Ringeling en Kyle Davis. Shortwave ging onlangs in première tijdens het Dances With Films Festival, maar heeft nog geen reguliere releasedatum.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bose

Avatar

Idd een juweeltje van een trailer

NieuwsFilm

meest populair