Algemeen

Keith Stanfield gecast in Netflix-film 'Death Note'

Adam Wingard regisseert de verfilming van de gelijknamige manga-reeks.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 09:22 in Algemeen
Keith Stanfield (Short Term 12, Snowden) heeft getekend voor een rol naast Nat Wolff en Margaret Qualley in de live-action verfilming van manga-reeks Death Note, die Adam Wingard (The Guest. You're Next) zal regisseren voor Netflix.

Wolff speelt in de film een student die een bovennatuurlijk notitieboek vindt, waarmee hij mensen kan vermoorden door simpelweg hun naam erin te schrijven. Wanneer een politieagent ontdekt waar de jongen mee bezig is, ontstaat er al snel een kat-en-muisspel dat zijn weerga niet kent.

Wingard schrijft ook het script van Death Note. Eerder zou Shane Black de film regisseren en zou het script geschreven worden door Jeremy Slater (Fantastic Four). Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs en Masi Oka produceren de film. De opnames moeten deze zomer van start gaan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair