Algemeen

Opnames 'Predator' beginnen in september

Er is nog geen cast voor de film van Shane Black.

door Jim Pedd om 12:39 in Algemeen
De opnames van Shane Blacks Predator-vervolg gaan in september al van start. Ze zullen plaatsvinden in Vancouver en duren tot en met december. Er is nog geen cast voor de film, al zou Arnold Schwarzenegger volgens de vele geruchten terugkeren als Dutch uit het origineel. Ook stelt rapper 50 Cent gecast te zijn, maar is dat nog niet bevestigd.

De vierde film in de franchise gaat in maart 2018 in première en speelt zich af in het heden. Van Schwarzenegger weten we dat hij gesprekken heeft gehad met regisseur Shane Black over een eventuele terugkeer, maar dat er nog geen contract getekend is. De hoofdpersoon zal sowieso niet Schwarzeneggers Dutch zijn, maar ene Quinn MacKenna.

Aangezien de opnames in september al van start gaan, kunnen we de komende tijd meerdere castaankondigingen verwachten. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Ook stelt rapper 50 Cent gecast te zijn, maar is dat nog niet bevestigd.
Die gasten van Straight Outta Compton zijn nog betere acteurs dan Curtis Jackson. Hoop dat hij ver weg blijft van deze productie.

Decepticon

Avatar

YOLO "Die gasten van Straight Outta Compton zijn nog betere acteurs dan Curtis Jackson. Hoop dat hij ver weg blijft van deze productie."
Dat hoop ik ook ten zeerste! Ik hoop dat Shane Black dat ook inziet.

rick512

Avatar

50 Cent😖😖😫
Dat is toch geen acteur man!
werkelijk niet om aan te zien en te horen.
In the escape plan vond ik hem ook al zo storend, al was z'n rol niet al te groot

benjamin

Avatar

Die casting van 50 Cent mag gerust onbevestigd blijven.

Robbepost

Avatar

Laten we hopen dat 50 een predator speelt......

Xenolicker

Avatar

Ik ken 50 Cents acteerwerk alleen maar van "Bad Lieutenant" met Nick Cage, en daarin is 'ie wel oké. Nee, hij is geen geweldige karakter acteur, maar dat is Schwarzenegger toch ook niet? Wel is hij zo'n zelfde "ruwe bolster blanke pit, rots in de branding type", geschikt voor een Predator film. Oftewel: hij kan toch ook niet zingen, maar als rapper is 'ie toch niet zo slecht?!

David1

Avatar

Xenolicker "Ik ken 50 Cents acteerwerk alleen maar van "Bad Lieutenant" met Nick Cage, en daarin is 'ie wel oké. Nee, hij is geen geweldige karakter acteur, maar dat is Schwarzenegger toch ook niet? Wel is hij zo'n zelfde "ruwe bolster blanke pit, rots in de branding type", geschikt voor een Predator film. Oftewel: hij kan toch ook niet zingen, maar als rapper is 'ie toch niet zo slecht?!"


50 met Arnold vergelijken. Het moet niet gekker worden.

OT.

Ze hebben kanonnenvoer nodig geloof ik, daarom wordt hij gecast.

Ed Crane

Avatar

50 Cent is een enorme lul. Een poosje geleden deelde hij via z'n twitter een filmpje dat hij gemaakt had, waarin hij een schoonmaker van een vliegveld uitgebreid belachelijk staat te maken omdat die arme jongen volgens 50 Cent aan de drugs zou zijn, "kijk die grote pupillen; kijk de jeugd van tegenwoordig" etc. Bleek gewoon een autistische jongen...

Cnet

Avatar

50 Cent... Alsjeblieft zeg! Ik hoop dat dat een gerucht blijft.
En inderdaad onlangs nog negatief in het nieuws geweest. Dan wil je z'n figuur toch niet in je film hebben.

Xenolicker

Avatar

Ik geloof dat mensen kunnen veranderen. Ik geloof dat wanneer 50 Cent het echt probeert, hij zomaar een Dollar kan worden. Geen 2,50 natuurlijk, dat is te hoog gegrepen. Maar een Dollar? Ja, dat is mogelijk!

CoStarring

Avatar

50 Cent :? Als eerste slachtoffer hoop ik dan maar...
En Arnold Schwarzenegger, met alle respect, hoeft van mij echt niet mee te doen. Die heeft zijn beste tijd gehad.
The Predator uit '87 was zijn Predator Movie T+)

Chrischzz

Avatar

CoStarring "50 Cent :? Als eerste slachtoffer hoop ik dan maar...
En Arnold Schwarzenegger, met alle respect, hoeft van mij echt niet mee te doen. Die heeft zijn beste tijd gehad.
The Predator uit '87 was zijn Predator Movie T+)"


Ik verwacht dan ook dat Dutch niet in actie komt, maar dat hij bij een brieving ofzo de neiuwe groep het een en ander gaat vertellen..

Verwacht echt niet dat ze Arny nog de jungle in gaan sturen..

NieuwsFilm

meest populair