Zachary Quinto en Zoe Saldana over 'Star Trek Beyond'

Zachary Quinto en Zoe Saldana over 'Star Trek Beyond'

De bemanning van de Enterprise is helemaal op als de film begint.

Met nog een paar weken te gaan tot de release, mogen cast en crew nu regelmatig spreken over Star Trek Beyond. Acteur Zachary Quinto (Spock) en Zoe Saldana (Uhura) spraken met Entertainment Weekly over hun personages en hoe de bemanning ervoor staat als de film van Justin Lin begint.

”We zijn moe. We hebben vrije tijd nodig, want we hebben non-stop gewerkt en het voelt alsof we ons in een machine bevinden, waarbij je jezelf vergeet en terug naar huis moet gaan om voor jezelf te zorgen,” aldus Saldana. ”Het lot heeft echter iets anders gepland: in plaats van dat we de bevolking van een planeet die doelwit is van geweld komen helpen, zijn wij het doelwit. We worden op de meest bizarre manier getest, zowel onze levens als onze karakters en relaties.”

Daar is Quinto het mee eens. Spock bevindt zich volgens hem ”op een existentieel moment in zijn leven en op een kruispunt tussen zijn plichten jegens Starfleet en zijn wortels als Vulcan. Zijn planeet is verwoest en ze zijn bezig met wederopbouw en hij wil uitvogelen hoe hij het beste kan helpen. Hij raakt zich op een nieuwe manier bewust van zijn eigen sterfelijkheid en er zijn veel zaken die hij in deze film moet uitzoeken. Uiteindelijk vindt hij de beste weg voorwaarts.”

Een groot deel van de film draait volgens Quinto om hoe de bemanning naar elkaar op zoek gaat. ”We brengen veel tijd door met ongewone partners, zoals Kirk en Chekov, Sulu en Uhura en Spock en Bones.” Kortom: er staat ons veel te wachten in deze film waarin Idris Elba de grote schurk speelt. Vanaf 21 juli draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair