Coole blik achter de schermen bij 'Assassin’s Creed'

Na 'Warcraft' komt er nog een grote gameverfilming aan!

Ondanks dat Warcraft goed scoort bij de liefhebbers, wist de film van Duncan Jones niet op alle vlakken te overtuigen. Dit is iets dat regisseur Justin Kurzel (Macbeth) ongetwijfeld wel hoopt te realiseren. Hieronder zie je een toch zeer aardige achter-de-schermen featurette - met nieuwe beelden - voor zijn langverwachte gameverfilming Assassin's Creed.

In Assassin's Creed, gebaseerd op de games die Ubisoft uitbrengt sinds 2006, speelt Michael Fassbender de rol van Callum Lynch, een ter dood veroordeelde man die meewerkt aan een duister experiment. Dit geven hem de mogelijkheid om de herinneringen van zijn voorouder Aguilar te ontdekken. Hiermee krijgt hij de skills van een Master Assassin en ontdekt hij dat hij een afstammeling van een geheime gemeenschap van 'Assassins' is, die in een eeuwigdurende oorlog met de Templars verwikkeld zijn.



In de gamverfilming zien we ook rollen van onder meer Marion Cotillard, Brendan Gleeson en Jeremy Irons en vanaf 5 januari 2017 draait Assassin's Creed in de Nederlandse bioscoop. In de States verschijnt de film op 21 december. De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair