De draak onthuld in volledige trailer 'Pete's Dragon'!

De draak onthuld in volledige trailer 'Pete's Dragon'!

Eindelijk is daar Elliott.

Na de weinig onthullende teaser trailer en wat posters en foto's zie je in onderstaande volledige trailer de eerste echte goede blik op Elliott, de groene draak die we eerder als een handgetekende versie zagen in de live-action animatiefilm Pete's Dragon uit 1977. De nieuwe CG-versie met dezelfde titel komt van de hand van David Lowery, bekend van de film Ain't Them Bodies Saints.

In Pete's Dragon, die ook in de Nederlandstalige versie Peter en de Draak verschijnt, maakt houtsnijder meneer Chameleon (Robert Redford) kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter en boswachter Grace (Bryce Dallas Howard) vindt die verhalen uiteraard ongeloofwaardig. Totdat zij Pete (Oakes Fegley) ontmoet, een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Pete over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.



Andere rollen in de avonturenfilm zijn voor Karl Urban, Oona Laurence, Wes Bentley en Craig Hall. Pete's Dragon, ook gebaseerd op een kort verhaal van S.S. Field en Seton I. Miller, wordt een volgende grote Walt Disney titel in 2016 en moet vanaf 5 oktober op het Nederlandse witte doek te bewonderen zijn.

NieuwsFilm

meest populair