Liam Hemsworth over memorabele momenten op de set

Liam Hemsworth over memorabele momenten op de set

De acteur zal het samenwerken met Jennifer Lawrence en Jean-Claude van Damme niet snel vergeten.

Recent was Liam Hemsworth te gast bij The Graham Norton Show voor het promoten van zijn nieuwe film 'Independence Day: Resurgence'. Tijdens het interview sprak de acteur niet alleen over de film, maar ook over het samenwerken met Jean-Claude van Damme en Jennifer Lawrence.

Voor de film 'The Expendables 2' heeft Liam Hemsworth samen mogen werken met Jean-Claude van Damme en heeft hij heel wat te verduren gehad. "Ik was bezig met een opname van een scène met Jean-Claude van Damme, geweldige vent, waar hij op een gegeven moment een mes in mijn borst moest trappen. We hebben het vaak opnieuw moeten doen, en tijdens één van de opnames gaf hij een 'Full Van Damme' trap tegen mijn borst. Ik zakte toen echt door mijn knieën, terwijl mijn handen achter mijn rug waren gebonden, en had even een moment nodig om weer op adem te komen. Hij vroeg toen of het ging, maar ik wilde natuurlijk niets laten merken. Ik stond vervolgens op en hij deed zijn bril af en zei tegen iedereen 'Dit was een gecontroleerde trap!' en ik dacht echt 'Er was niets gecontroleerd aan deze trap, je schopte me gewoon tegen mijn borst!'."

Van de dagen dat Liam met Jean-Claude heeft mogen werken, was dit niet het enige moment dat hij nooit zal vergeten. "Ik heb vier dagen met hem mogen werken en één van die dagen kwam hij naar mij toe, zette hij zijn bril af, en keek hij mij aan en zei 'Je hebt een goed gezicht!'. Hij zette zijn bril weer op en ging weg," vertelde de acteur met een grote glimlach op zijn gezicht.

Op de set van The Hunger Games ging het er ongeveer gelijk aan toe. Volgens Liam is samenwerken met Jennifer Lawrence waarschijnlijk nog erger. "Vaak vroeg ze voor de opname van een scène of ik het leuk vond om seks te hebben met kangoeroes, of iets anders in die richting." Dwayne 'The Rock' Johnson, die ook tijdens The Graham Norton Show aanwezig was, wilde natuurlijk heel graag het antwoord weten. "Absoluut! Dat is wat Australiërs doen," aldus Liam.

Bekijk hieronder de video:



NieuwsFilm

meest populair