Algemeen

Verhaal 'Transformers: The Last Knight' gelekt?

Een mythische Britse tovenaar zou een belangrijke rol spelen.

door Bram de Groot om 11:35 in Algemeen
Volgend jaar rond deze tijd verschijnt de vijfde Transformers-film Transformers: The Last Knight in de wereldwijde bioscopen. De website Joblo zegt nu een scoop te hebben met een eerste soort van synopsis. De film zou zelfs iets te maken hebben met King Arthur.

De film zou zich - uiteraard - weer gaan focussen op Optimus Prime, maar ook Autobots als Bumblebee, Hound, Crosshairs en Drift keren terug. Bumblebee zal meer de leider zijn als Optimus Prime niet op aarde is. Een eigen missie leidt hem naar zijn thuisplaneet Cybertron, welke nagenoeg dood is. Optimus komt erachter dat hij hier indirect verantwoordelijk voor is. Dan blijkt dat hij Cybertron weer tot leven kan wekken middels een bepaald artefact.

Volgens Joblo bevindt dit artefact zich op de aarde en heeft deze een verband met Merlin, de mythische, legendarische tovenaar uit de verhalen rond King Arthur. Merlin zou het artefact hebben gekregen van een Transformer tijdens een van de eerdere aardse bezoeken. Volgens Joblo zou dit zomaar iets te maken kunnen hebben met King Arthurs iconische zwaard, de Excaliber. En een zwaard zagen we ook al in het filmlogo.

In ieder geval zou Groot-Brittannië een grote rol spelen in Transformers: The Last Knight. Sir Anthony Hopkins zou mogelijk aangetrokken zijn om een Transformer in te spreken met een Brits accent, zoals The Creator, Cogman of Squeaks. De laatste hebben respectievelijk een Aston Martin en een Vespa als altmode. The Creator zou banden hebben met eerdere personages in de filmreeks.

Zoals bekend is Megatron weer eens de voornaamste slechterik en hij zal in al zijn glorie terugkeren. Zijn altmode is een straaljager.

De film van Michael Bay herbergt ook rollen van Mark Wahlberg (Cade Yeager), Isabela Moner (Izabella), Josh Duhamel (Lt. William lennox) en Peter Cullen (Optimus Prime). Vanaf 22 juli 2017 is The Last Knight te zien in de Nederlandse bioscopen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Haha, dan moet zelfs ik als enorme Bay-Transformer fan zeggen:

Dat klinkt waardeloos.Cybertron werd zeker voor de helft verwoest in Dark of the Moon. En ja Optimus was daar mede-verantwoordelijk voor....

Hopelijk nep.

Robbepost

Avatar

Alweer een artefact dat op aarde ligt. Na o.a. de allspark, matrix en dat apparaat in de pyramide.....................

Ach ja voor de special effect en enkele actiescenes zal ik toch wel weer gaan kijken.

Klapper

Avatar

Ajoh die films blinken toch niet uit in originele verhalen. Verstand op nul en kijken.

Gigan72

Avatar

Het doet me wel een beetje denken aan de G1 aflevering A Decepticon Raider in King Arthur's Court
Daarin gaan een aantal Autobots en Decepticons terug in de tijd waar ze dan ook Merlin ontmoeten.

Gewoon afwachten wat er waar van is.

eltorro

Avatar

Klinkt prima, hopelijk speelt het zich wat meer in de ruimte af.

Chrischzz

Avatar

eltorro "Klinkt prima, hopelijk speelt het zich wat meer in de ruimte af."


Ik hoop op de verste uithoeken van de ruimte, waar het licht niet kan komen.. Zodat het beeld zwart blijft.. 2,5 uur lang zwart scherm is altijd beter dan de pulp waar ze nu weer mee gaan komen..

lekkergenieten

Avatar

Chrischzz "Ik hoop op de verste uithoeken van de ruimte, waar het licht niet kan komen.. Zodat het beeld zwart blijft.. 2,5 uur lang zwart scherm is altijd beter dan de pulp waar ze nu weer mee gaan komen.."Blijf dan gewoon weg van het scherm zeikerd.Als je de film niet gaat zien hoef je niet naar die pulp te kijken.

robinbeckers

Avatar

Ongeacht het verhaal, laat lekker zitten en kom maar op met die grote explosies, overdosis special effects en grootse actie! :Y

Chrischzz

Avatar

lekkergenieten "Blijf dan gewoon weg van het scherm zeikerd.Als je de film niet gaat zien hoef je niet naar die pulp te kijken."


Bullshit..
Mogen we als film liefhebbers en in mijn geval liefhebber van de oude Transformers series niet wat meer verwachten van films dan dom vermaak met flinterdunne verhaallijntjes waarbij en Transformers mythologie verkracht wordt?

Kom op, Waar in deel 1, desondanks de cube, nog enigzins gebouwd werd op de verhaallijn uit de serie, werden er in het 2e 3e en 4e deel zoveel onzin bijverzonnen..

Ik noem:
- de Primes op aarde in de Farao tijd
- De Matrix, welke eigenlijk de cube had moeten zijn in deel 1
- Sentinel Prime en de maan die vol lag met cons
- Shockwave en zijn tentakel vriendje
- Alle klonen
- Devastators ballen
- Masturbatie grappen
- Verschrikkelijk schreeuwende bijrollen
- de tweeling
- Alice de tong-bot
- Jetfire die al ruftend door het scherm loopt
- Optimus Prime als medogenloze moord machine
- Pissende robots
- De nano bots (Glavatron en die rooie wagen)
- Devastator in het algemeen en de "verrassings railgun" ipv een proper gevecht

En zo kan ik nog wel doorgaan...Dit had Marvel met de Avengers enzo moeten proberen.. Daar zal vast ook een hoop mis mee zijn, maar iig niet zo erg als wat Hasbro, Bay en DiBonaventura met Transfomers hebben geflikt..

Het had zoveel beter kunnen zijn...

Pete_027

Avatar

Zolang er geen goed regisseur aan het roer staat is er geen hoop op een goede Transformers film.

YOLO

Avatar

robinbeckers "Ongeacht het verhaal, laat lekker zitten en kom maar op met die grote explosies, overdosis special effects en grootse actie! :Y"
Alsof we dat niet eerder gezien hadden T+)

starbass

Avatar

YOLO "Alsof we dat niet eerder gezien hadden T+)"


Hoogst waarschijnlijk recycled Bay wel weer een paar shots uit zijn vorige films ja :E

Decepticon

Avatar

Klinkt idd waardeloos, maar is anderzijds ook de kans om het Transformers universe te combineren met de Visionaries: Knights of the Magical Light, ook een, korte, maar klassieke cartoon uit de 80's.
Ik ga de film zeker wel in de bios kijken, ik ben weer erg benieuwd naar de trailer, die vast en zeker weer fantastisch zal zijn, want ze kunnen fantastische trailers maken.

Wat ik stom vind, zijn de zwaarden, kom op zeg, sinds de eerste film hebben de Transformers high-tech laser canons! Waar zijn die nu ineens, waarom nu ineens ouderwetse zwaarden, waarom kan Optimus geen laser canons meer hebben/maken?

En waar haalt Filmtotaal die info van de altmodes vandaan? Wordt volgens mij ook uit de duim gezogen.

NieuwsFilm

meest populair