Verhaal 'Transformers: The Last Knight' gelekt?

Verhaal 'Transformers: The Last Knight' gelekt?

Een mythische Britse tovenaar zou een belangrijke rol spelen.

Volgend jaar rond deze tijd verschijnt de vijfde Transformers-film Transformers: The Last Knight in de wereldwijde bioscopen. De website Joblo zegt nu een scoop te hebben met een eerste soort van synopsis. De film zou zelfs iets te maken hebben met King Arthur.

De film zou zich - uiteraard - weer gaan focussen op Optimus Prime, maar ook Autobots als Bumblebee, Hound, Crosshairs en Drift keren terug. Bumblebee zal meer de leider zijn als Optimus Prime niet op aarde is. Een eigen missie leidt hem naar zijn thuisplaneet Cybertron, welke nagenoeg dood is. Optimus komt erachter dat hij hier indirect verantwoordelijk voor is. Dan blijkt dat hij Cybertron weer tot leven kan wekken middels een bepaald artefact.

Volgens Joblo bevindt dit artefact zich op de aarde en heeft deze een verband met Merlin, de mythische, legendarische tovenaar uit de verhalen rond King Arthur. Merlin zou het artefact hebben gekregen van een Transformer tijdens een van de eerdere aardse bezoeken. Volgens Joblo zou dit zomaar iets te maken kunnen hebben met King Arthurs iconische zwaard, de Excaliber. En een zwaard zagen we ook al in het filmlogo.

In ieder geval zou Groot-Brittannië een grote rol spelen in Transformers: The Last Knight. Sir Anthony Hopkins zou mogelijk aangetrokken zijn om een Transformer in te spreken met een Brits accent, zoals The Creator, Cogman of Squeaks. De laatste hebben respectievelijk een Aston Martin en een Vespa als altmode. The Creator zou banden hebben met eerdere personages in de filmreeks.

Zoals bekend is Megatron weer eens de voornaamste slechterik en hij zal in al zijn glorie terugkeren. Zijn altmode is een straaljager.

De film van Michael Bay herbergt ook rollen van Mark Wahlberg (Cade Yeager), Isabela Moner (Izabella), Josh Duhamel (Lt. William lennox) en Peter Cullen (Optimus Prime). Vanaf 22 juli 2017 is The Last Knight te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair