Ook 'The Conjuring 2' krijgt een spin-off: 'The Nun'

Ook 'The Conjuring 2' krijgt een spin-off: 'The Nun'

Na Annabelle volgen we dit keer de non.

In 2013 verscheen de succesvolle horrorfilm The Conjuring van Saw en Insidious-regisseur James Wan. Een paar dagen geleden verscheen van dezelfde Wan de opvolger The Conjuring 2. Nu blijkt dat ook dit deel een spin-off krijgt en deze gaat over de spooky non uit de film. Dit titel is ook bekend: The Nun.

In 2014 verscheen de eveneens succesvolle, maar duidelijk minder goed ontvangen The Conjuring spin-off Annabelle. Deze werd geregisseerd door John R. Leonetti (The Butterfly Effect 2). Of hij ook The Nun oppakt is onbekend. Wel is er een scenarioschrijver aangesteld die luistert naar de naam David Leslie Johnson (Aquaman, Wrath of the Titans).

Het lijkt er sterk op dat New Line Cinema werkt aan een "Warren Files"-filmuniversum. The Conjuring 3 lijkt al veiliggesteld en Annabelle 2 staat gepland voor volgend jaar mei. Voor het derde deel zal Wan overigens niet terugkeren en de regie van Annabelle 2 ligt in handen van David F. Sandberg (Lights Out). Lees ook de FilmTotaal recensie over The Conjuring 2, met 3,5 ster.



NieuwsFilm

meest populair