Amber Heard wil geen partneralimentatie meer

Amber Heard wil geen partneralimentatie meer

Ze zegt dat het mensen de verkeerde indruk over haar geeft.

De scheiding van Amber Heard en Johnny Depp is een tikkeltje gewijzigd, mede door Heard. Zij heeft nieuwe papieren ingediend waarin te lezen staat dat ze van haar recht op tijdelijke partneralimentatie afziet. De actrice meldt dit te doen omdat het afleidt van het ware probleem: huiselijk geweld.

Zoals eerder bericht heeft Heard de scheiding aangevraagd omdat Depp (53 jaar) haar tijdens hun huwelijk meerdere malen heeft mishandeld, fysiek en verbaal. De twee konden het soms bijleggen, maar nu was de maat vol. Mensen kiezen nog steeds partijen in het drama: Heard is of een liegbeest of Depp is niet helemaal goed bij zijn hoofd. Om aan te tonen dat de actrice inderdaad van Depp wil scheiden vanwege zijn gedrag, en niet om het geld, laat ze de tijdelijke partneralimentatie schieten.

In de documenten legt ze uit dat de media de partneralimentatie verdraait. De enige reden dat Heard om alimentatie vroeg, is omdat ze dacht dat het standaard procedure is tijdens een scheiding. Daarnaast verdedigt ze zich door te zeggen dat ze in eerste instantie om weinig vroeg. Omdat Depp het afgelopen jaar een bedrag van 30 miljoen dollar heeft verdiend, zou zij bijna één miljoen dollar per maand mogen krijgen - op tijdelijke basis uiteraard. Aanvankelijk vroeg ze maar om 50.000 dollar.

Morgenochtend zal er weer een proces plaatsvinden rondom de scheiding. Het was de bedoeling dat men zou discussiëren over de partneralimentatie en het contactverbod van Depp. Enkel het laatste onderwerp zal nu besproken worden, vermoedelijk wil Heard het tijdelijke verbod in een permanente veranderen. Twee vriendinnen van Heard zullen samen met de actrice in de rechtszaal te horen zijn. Een ingewijde vertelt: "Het zal een eind aan de twijfels van mensen maken die onzeker zijn over haar verhaal, en een eind aan de bewering van Depp's advocaten die zeggen dat het om geld draait."

Er wordt echter ook in de nieuw ingediende juridische papieren van Heard uitgelegd dat ze later alsnog beroep kan doen op vaste partneralimentatie. Depp zal vermoedelijk morgen niet aanwezig zijn, momenteel is hij op vakantie op de Bahama's.



NieuwsFilm

meest populair