Helen Mirren zit in 'Fast & Furious 8'

Helen Mirren zit in 'Fast & Furious 8'

Een droom die uitkomt voor de actrice.

In het verleden liet actrice Helen Mirren al eens weten graag onderdeel te willen zijn van de Fast & Furious-franchise. ”Mijn grootste ambitie is om in een Fast and Furious-film te zitten. Ik wil zo graag een gestoorde chauffeur zijn in een van die films,” vertelde ze al eens. Nu heeft ze die ambitie weten te realiseren, want tegenover de Elle liet ze weten in de achtste film te zitten.

De actrice is een groot fan van auto’s. ”Ik heb er altijd van gehouden om te rijden. Ik zei, ‘Ik doe het, maar alleen als ik mag rijden als mijn personage erin moet rijden.’ Maar we zullen zien. We gaan merken hoe het uitpakt.”

Tegenover Yahoo liet ze ooit weten er trots op te zijn altijd zelf te rijden. ”Mijn ‘claim to fame’ is dat ik altijd zelf rijd. Ik zat in Top Gear en reed een goed rondje!”

Welke rol Helen Mirren gaat spelen en hoe groot die moet worden is niet bekend. Op dit moment vinden de opnames plaats onder leiding van regisseur F. Gary Gray. Landen als Cuba, IJsland en Rusland passeren allemaal de revue tijdens de productie. De film zelf moet vanaf 13 april 2017 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair