'Star Trek Beyond'-poster toont Jaylah

'Star Trek Beyond'-poster toont Jaylah

De nieuwe bondgenoot van de bemanning van de Enterprise!

Paramount Pictures heeft een nieuwe poster van Star Trek Beyond vrijgegeven. Het betreft een beeld van een van de nieuwe hoofdpersonen van deze film, Jaylah. De rol wordt gespeeld door Sofia Boutella en het personage is een belangrijke bondgenoot van de gestrande bemanning van de Enterprise.

De film begint ergens halverwege de vijfjarige missie van de Enterprise. Na veel nieuwe levensvormen ontmoet en andere planeten ontdekt te hebben, is men toe aan vakantie. Maar die komt voorlopig nog niet, want de crew wordt aangevallen door de vreeswekkende vloot van slechterik Krall (Idris Elba). Hij weet de Enterprise in een mum van tijd te vernietigen en de bemanning die overleeft, strandt op een onbekende planeet. Terwijl ze naar elkaar op zoek gaan, probeert de crew ook een manier te bedenken om Krall te verslaan.

Star Trek Beyond is geregisseerd door Justin Lin en heeft rollen voor onder meer Chris Pine (Captain James T. Kirk), Zachary Quinto (Commandor Spock), Karl Urban (Dr. Leonard 'Bones' McCoy), Simon Pegg (Montgomory 'Scotty' Scott), John Cho (Hikaru Sulu), Zoe Saldana (Nyota Uhura) en Anton Yelchin (Pavel Chekov). Vanaf 21 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair