Video

Trailer 'All Eyez on Me' over Tupac

De trailer werd uitgebracht op de 45e geboortedag van de legendarische rapper.

door Michelle Iwema om 16:28 in Video


De legendarische rapper Tupac Shakur zou gisteren 45 zijn geworden en precies op zijn geboortedag is een teasertrailer verschenen van de langverwachte film All Eyez On Me over zijn leven. Deze kan je hierboven bekijken.

Nieuwkomer Demetrius Shipp, Jr. is volgens gecast als de hiphop-legende, die op 25-jarige leeftijd tijdens een drive-by shooting werd vermoord. De film zou oorspronkelijk Tupac gaan heten, maar door allerlei claims en rechtszaken werd de naam veranderd. De titel verwijst nu naar het vierde studioalbum van de rapper, dat zeven maanden voor zijn dood uitkwam. Daarop stonden onder meer de titelsong, California Love en I Ain't Mad at Cha.

De film komt 11 november uit, enkele weken na de 20ste sterfdatum van de rapper.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Top trailertje. De style van Straight Outta Compton en natuurlijk gaan mensen terecht de films vergelijken en hoop op hetzelfde niveau.
Als 2PAC fan verheug ik mij erop en hij lijkt godverdomme erg veel.

Als jullie trouwens eens off-topic bekijken hadden jullie al veel eerder door gehad dat deze trailer uit is.

pmw84

Avatar

Dikkeeeee vette trailer zeg! Man man man what lijkt die gast op 2Pac ook he! Vorig jaar had ik SOC in Amerika gezien, man man man. Publiek ging helemaal uit zijn dak! Prachtig om dat nog eens mee te maken

thehungergames

Avatar

Ziet er prima uit, hoop dat het het niveau van Straight Outta Compton kan halen.

lekkergenieten

Avatar

Ben benieuwd.Hopelijk wordt Tupac goed vertolkt.Pac was toch een speciaal individu.Buiten die bullshit east vs west coast dat hij heeft moeten betalen met zijn leven was het toch een mooi persoon.Als je naar zijn liedjes Brenda's got a baby,Keep ya head up,dear mama,life goes on luistert.Dan weet je dat je aan het luisteren bent naar een persoon met een groot hart.

Frietgezicht

Avatar

lekkergenieten "Ben benieuwd.Hopelijk wordt Tupac goed vertolkt.Pac was toch een speciaal individu.Buiten die bullshit east vs west coast dat hij heeft moeten betalen met zijn leven was het toch een mooi persoon.Als je naar zijn liedjes Brenda's got a baby,Keep ya head up,dear mama,life goes on luistert.Dan weet je dat je aan het luisteren bent naar een persoon met een groot hart."


Bij Hit 'em up niet?

lekkergenieten

Avatar

Frietgezicht "Bij Hit 'em up niet?"
lol:E

Baron Von Marlon

Avatar

Zouden ze ook laten zien dat ie ballet deed? :D

Op zich stoort hij me niet. Buiten het typische hypocriete "ik ben gangster, maar ook goed christen", maar dat zien we wel meer in dat milieu.
Grootste minpunt, maar dat is persoonlijk, is dat hij hier zo'n idool is voor, uhum... "Lokale hangjongeren". En met deze film vrees ik weer voor een opflakkering. Natuurlijk herinneren ze ook alleen maar het gangster gedoe ipv goed zijn voor elkaar. Als dat aanbod komt in zijn muziek?
Geen fan, geen idee, dus kan niet oordelen.

Friet, inform me, dudeski!

Frietgezicht

Avatar

Baron,het gangster gedoe komt zeker aan bod in zat van zijn nummers.
Badguy Suge Knight die ook in Straight Outta Compton zat zal hier ook meedoen(zat naast hem in de auto toen Pac vermoord werd) en Pac is vaker neergeschoten wat vast ook te zien zal zijn. Maar het zal natuurlijk ook draaien om zijn beef met Notorious BIG (die vlak na hem vermoord werd en waarschijnlijk in verband staat met elkaar) voor wie hij dit prachtige nummer heeft gemaakt haha


NieuwsFilm

meest populair