TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Independence Day en Monsters Inc.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Monsters, Inc. (2001)

Zaterdag 18 juni om 20:30 op SBS6

Monsters, Incorporated is de grootste bangmaak-fabriek ter wereld, en Sulley is één van de beste medewerkers. Het is de taak van Sulley en z'n collega's om kleine kinderen bang te maken, en vervolgens de angstkreten (die als energiebron gebruikt worden) op te vangen. Op een dag wordt er per ongeluk een kind mee teruggebracht, wat tot grote chaos leidt.
Bekijk de afbeelding

Water for Elephants (2011)

Zondag 19 juni om 21:40 op FOX

Ieder jaar vindt er in november een schrijversevenement plaats. Dat evenement staat bekend als de National Novel Writing Month (tegenwoordig ook wel NaNoWriMo) en heeft als opdracht binnen één maand een boek van 50,000 woorden te schrijven. Water for Elephants is gebaseerd op een van die boeken, geschreven door Sara Gruen. Het verhaal speelt zich af rond een student (Robert Pattinson) die besluit zijn opleiding tot dierenarts te stoppen als zijn ouders verongelukken. Hierop sluit hij zich bij een circus aan, waar hij Marlena (Reese Witherspoon) ontmoet, de vrouw waarop hij verliefd wordt.
Bekijk de afbeelding

The Terminator (1984)

Maandag 20 juni om 21:00 op RTL7

Het jaar 2029, een computer genaamd Skynet vecht tegen het menselijke verzet, nadat het bijna de hele mensheid heeft vernietigd in 1997. Skynet heeft een manier gevonden om een paar van zijn strijders, Terminators, terug in de tijd te sturen.
Bekijk de afbeelding

The Perfect Storm (2000)

Dinsdag 21 juni om 20:30 op Veronica

Een groep vissers gaat in het naseizoen nog een laatste poging wagen om een goede vangst binnen te halen. Ze vangen veel, maar op zee komen ze in een zware storm terecht waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.
Bekijk de afbeelding

Transformers (2007)

Woensdag 22 juni om 20:30 op RTL7

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.
Bekijk de afbeelding

Independence Day (1996)

Donderdag 23 juni om 20:30 op RTL7

Buitenaardse wezens beginnen een invasie tegen de mensheid. Het spektakel begint als reusachtige ruimteschepen naderen. Verbazing slaat om in terreur als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de gehele wereld richten.
Bekijk de afbeelding

The Hunt for Red October (1990)

Vrijdag 24 juni om 21:30 op RTL7

De bevelhebber van een nieuwe, geheime Sovjet-onderzeëer negeert zijn orders en zet koers naar de oostkust van Amerika. Een CIA-onderzoeker probeert uit te vinden of zijn bedoelingen kwaadaardig zijn, terwijl zowel de Sovjets als de Amerikanen wanhopige pogingen doen de deserteur te onderscheppen.


NieuwsFilm

meest populair