Tom Hiddleston en Taylor Swift zijn een stel

Tom Hiddleston en Taylor Swift zijn een stel

De vonk sloeg over tijdens het Met Gala in mei.

Tom Hiddleston (Avengers, The Night Manager) heeft een vriendin. De Britse acteur werd deze week zoenend gespot met niemand minder dan Taylor Swift. The Sun publiceerde woensdagavond foto's waarop te zien is hoe de 35-jarige Tom en de 26-jarige Taylor hand in hand lopen op het strand van Rhode Island.

Een ooggetuige wist het volgende te vertellen: "They were all over each other - hugging and kissing - even though there were 20 people coming and going on the beach. They looked like any young couple madly in love without care in the world."

Volgens een bekende van de 'Shake It Off'-zangeres heeft Tom al langer een oogje op Taylor en stuurt hij haar vaak bloemen. Tijdens het Met Gala op 4 mei sloeg de vonk over tussen de twee tijdens het dansen. Tom omschreef Taylor de dag na het Met Gala als "erg charmant" en "geweldig".

TAYLOR SWIFT & TOM HIDDLESTON GETTING DOWN #MET #DANCE #FUNFUN #PRINCE #NYC #tomhiddleston

Een video die is geplaatst door Carlos Souza (@carlossouza1311) op




"Ik zat naast haar tijdens het diner die avond en ze was erg charmant. Ze is geweldig - ik heb een aantal van haar video's gezien. Volgens mij kwam Shake It Off uit toen ik bezig was met de film 'I Saw The Light' en ze is heel cool," aldus Tom.

Twee weken geleden eindigde Taylor Swift haar relatie met de Calvin Harris. Volgens enkele bronnen zijn Taylor en Calvin als vrienden uit elkaar gegaan en is er geen sprake van een ruzie.

NieuwsFilm

meest populair