Indiase man overleeft 'The Conjuring 2'-voorstelling niet

Indiase man overleeft 'The Conjuring 2'-voorstelling niet

Daarbovenop is zijn lichaam plotseling verdwenen.

Eerder deze maand kwam The Conjuring 2 uit, wederom geregisseerd door James Wan en met in de hoofdrollen Vera Farmiga en Patrick Wilson. Net zoals het eerste deel krijgt de horrorfilm lovende kritieken. Hoewel het niet bevestigd is of de film er iets mee te maken had, is een bioscoopbezoeker uit India overleden nadat hij de horror zag.

De 65-jarige man ging donderdag samen met een vriend naar een nachtvoorstelling. De twee, afkomstig uit Andhra Pradesh, bezochten een bioscoop in Tamil Nadu. Ergens rondom de climax van de griezelfilm kreeg de man, wiens naam niet bekend is, last van pijn op de borst. Kort daarna viel hij flauw.

Met spoed werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, maar het mocht niet baten. Voordat hij het gebouw bereikte was hij al overleden aan een hartaanval. Het paramedisch personeel kreeg later instructies om het lichaam van de man naar een ander medische pand te brengen, voor een autopsie. Merkwaardig genoeg heeft het stoffelijk overschot nooit de bestemming bereikt. De politie tracht nu de identiteit van de man te achterhalen middels de bestuurders van de ambulance en nabijgelegen hotels.

Inmiddels heeft de continuering van The Conjuring het klaargespeeld om het budget ruimschoots terug te verdienen. De investering van 40 miljoen dollar is op het moment van schrijven de 150 miljoen dollar gepasseerd.



NieuwsFilm

meest populair