Anton Yelchin (27) overleden

Acteur uit o.a. Star Trek en Odd Thomas komt door bizar ongeluk om het leven.

De jonge acteur Anton Yelchin is vandaag op 27 jarige leeftijd overleden. Dit heeft een vertegenwoordiger tegenover Variety bevestigd. Yelchin is om het leven gekomen tijdens een verkeersongeluk.

Yelchin is vooral bekend van zijn rol uit de Star Trek-rebootfilms, waarin hij het personage Chekov speelde. Hij was echter in meer films te zien. Denk aan Green Room (2015), Odd Thomas (2013), Fright Night (2011) en Terminator Salvation (2009). Binnenkort is Yelchin te zien in Star Trek Beyond en er verschijnen nog een aantal kleinere titels waarvoor hij de opnames al heeft afgerond. Ook zou hij meewerken aan Guillermo del Toro's animatieserie Trollhunters.

Hoe Yelchin exact om het leven is gekomen, is niet bevestigd. Bizar lijkt zijn overlijden wel. De website TMZ, die als eerste het nieuws meldde, schrijft dat hij vastgepind zat tussen zijn auto en een stenen brievenbus bij zijn huis in San Fernando Valley. Vrienden zouden hem hebben gevonden en zijn auto zou nog hebben gedraaid.

UPDATE: Ondertussen verschijnen eerste reacties online, ook van de nodige bekende namen. Met als eerste een reactie van J.J. Abrams, die Yelchin regisseerde in twee Star Trek-films:













NieuwsFilm

meest populair