Nieuwe babe gevonden voor 'Transformers: The Last Knight'

Nieuwe babe gevonden voor 'Transformers: The Last Knight'

Opvolger Megan Fox, Rosie Huntington-Whiteley en Nicola Peltz heeft er zin in.

Actrice Laura Haddock heeft via Twitter onthuld dat ze een rol heeft bemachtigd in Transformers: The Last Knight. In haar videoboodschap zegt ze ernaar uit te kijken om met Optimus Prime én Mark Wahlberg samen te spelen.

Het lijkt erop dat de 30 jarige Britse actrice de volgende babe gaat worden in de serie. Hiermee volgt ze actrices op als Megan Fox, Rosie Huntington-Whiteley en Nicola Peltz, die in de eerdere vier delen nog het oog van de camera trokken. Haddock is bekend van haar rol in de serie Da Vinci's Demons en een rolletje in Guardians of the Galaxy. In de laatste speelde ze de moeder van Peter Quill a.k.a. Star Lord.

Naar verluidt zien we in de vijfde Transformers-film van Michael Bay Optimus Prime terugkeren naar zijn dode thuisplaneet Cybertron. Daar ontdekt hij dat er op de aarde een artefact aanwezig is die Cybertron weer tot leven kan wekken. Dit artefact zou volgens de geruchten het zwaard Excaliber van King Arthur zijn... Van Megatron is al bekend dat hij opnieuw de bad guy is en hij wordt mogelijk gedekt door The Creator.

Andere rollen zijn voor Mark Wahlberg (Cade Yeager), Isabela Moner (Izabella), Josh Duhamel (Lt. William lennox) en Peter Cullen (Optimus Prime). Vanaf 22 juli 2017 is The Last Knight te zien in de Nederlandse bioscopen. De videoboodschap:



NieuwsFilm

meest populair