Eerste setfoto's Marvels 'Spider-Man: Homecoming'

Eerste setfoto's Marvels 'Spider-Man: Homecoming'

De productie is met vier nieuwe castleden van start gegaan.

Gisteren zijn de opnames van Marvels Spider-Man: Homecoming van start gegaan. De website Just Jared wist meteen zijn slag te slaan en publiceerde een aantal foto’s van de set. Daarnaast zijn er maar liefst vier nieuwe castleden voor de film gevonden.

Volgens Variety heeft acteur Hannibal Buress getekend voor de film. Welke rol Buress gaat spelen in de film van Sony Pictures en Marvel is niet bekend, maar gezien het feit dat hij vooral bekend staat om zijn komische vaardigheden, zal hij vermoedelijk een voor humor mogen zorgen.

Verder meldt The Hollywood Reporter dat er een trio van nieuwkomers gecast is. Het betreft Isabelle Amara, Jorde Lendeborg Jr. en J.J. Totah, die allemaal nog maar net meedoen in de Amerikaanse filmindustrie.

Naast het viertal zijn er nog veel meer nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast de afgelopen twee weken. Zo werden Donald Glover, Logan Marshall-Green en Martin Starr recent nog gecast. Zij zijn allemaal naast Tom Holland als Peter Parker / Spider-Man, zangeres Zendaya, Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man en Michael Keaton als de schurk te zien.

De film van regisseur Jon Watts draait vanaf 27 juli 2017 in de bioscoop. Hieronder eerst een officieel vrijgegeven foto van de set, gevolgd door twee van de plaatjes van Just Jared. Die beelden tonen ons Tom Holland en Zendaya.







NieuwsFilm

meest populair