Celebrity

Eddie Redmayne vader geworden van dochtertje

Het meisje heeft de naam Iris Mary Redmayne gekregen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Ciara Voets om 20:10 in Celebrity
Eddie Redmayne en zijn vrouw Hannah zijn ouders geworden van hun eerste kindje.

Het koppel deelde het nieuws door een mededeling in de Britse krant The Times. Volgens de mededeling is het meisje geboren op woensdag 15 juni 2016 en heeft zij de naam Iris Mary Redmayne gekregen.

Eddie en Hannah bevestigden in januari tijdens de Golden Globe Awards dat zij in verwachting waren van hun eerste kindje. Even later, bij de Academy Awards, liet Eddie Redmayne weten dat hij en zijn vrouw het geslacht van de baby geheim wilden houden tot het geboren zou worden. "We hebben zojuist ons eerste baby boek gekocht. Dus daar is de eerste stap," vertelde de acteur toen. "We willen nog niet weten wat het geslacht van de baby is. We willen verrast worden."

Eddie en zijn vrouw begonnen met daten in januari 2010. In december 2014 stapten de twee in het huwelijksbootje in Somerset (Engeland).

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair