James Earl Jones terug voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

James Earl Jones terug voor 'Rogue One: A Star Wars Story'

En er zijn negen nieuwe foto's!

Gisteren was er nog een boel informatie over Rogue One: A Star Wars Story. We leerden veel over de uiteenlopende hoofdpersonen maar misten in dat bericht een cruciaal stukje informatie. Entertainment Weekly publiceerde ter aanvulling op het bericht dat Darth Vader in de film zou verschijnen, het nieuws dat niemand minder dan James Earl Jones terugkeert. Daarnaast zijn er negen nieuwe foto’s van de film.

De acteur speelde de rol al in de oorspronkelijke trilogie uit de jaren zeventig en is nu dus nog eens te zien in het kostuum. De terugkeer is niet heel verbazingwekkend als je je bedenkt dat Jones ook al terugkeerde voor het tweede seizoen van de serie Star Wars Rebels.

Het personage gaat niet veel te zien zijn in de film van regisseur Gareth Edwards. Lucasfilm-voorzitter Kathleen Kennedy zei dat hij ”spaarzaam” te zien is, maar op een ”belangrijk strategisch moment zijn bestaan zeker kenbaar maakt.” De grote slechterik van de film is een heel ander personage, namelijk Director Orson Krennic (Ben Mendelsohn). Die is er juist op gebrand om de positie van Vader als rechterhand van Emperor Palpatine over te nemen.

De film draait vanaf 14 december in de bioscoop. Tot slot hieronder nog de nieuwe foto’s.



















NieuwsFilm

meest populair