Video

Eerste trailer Ewan McGregors regiedebuut 'American Pastoral'

-Gebaseerd op de gelijknamige Pulitze Prize-winnende roman.

door Zilko Tarici om 14:43 in Video
Lionsgate en Lakeshore Entertainment hebben de eerste trailer van Ewan McGregors regiedebuut American Pastoral vrijgegeven. De film is gebaseerd op Phillip Roths gelijknamige, met een Pulitzer Prize bekroonde, roman.

McGregor speelt in de film een man die ooit een legendarische atleet was op de middelbare school, en nu als succesvolle zakenman is getrouwd met Dawn (Jennifer Connelly), een voormalige schoonheidskoningin. Wanneer zijn geliefde tienerdochter (Dakota Fanning) verdwijnt, na zelf beschuldigd te zijn van politiek terrorisme, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Wat hij vervolgens ontdekt, zal zijn leven voor altijd veranderen.

Naast McGregor, Connelly en Fanning zijn er in de film ook rollen weggelegd voor David Strathairn, Peter Riegert, Uzo Aduba en Valorie Curry. John Romano schreef het script van American Pastoral en Tom Rosenberg en Gary Lucchesi doen dienst als producenten. De film zal vanaf 21 oktober te zien zijn in Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse releasedatum is nog niks bekendgemaakt.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair