Nicolas Winding Refn wil 'Batgirl'-film maken

Nicolas Winding Refn wil 'Batgirl'-film maken

Maar of de Deense regisseur die kans krijgt?

In de Verenigde Staten is The Neon Demon pas net uitgekomen, de nieuwste film van regisseur Nicholas Winding Refn. Hij is nu al op zoek naar een nieuw project en tegenover Business Insider vertelde hij dat, als het aan hem ligt, het een film over Batgirl wordt.

”God, ik zou het geweldig vinden om er een te maken, het zou waarschijnlijk erg leuk zijn,” begon Refn. ”Ik weet alleen niet wanneer zoiets kan gebeuren. Ik zou het geweldig vinden een van die grote Hollywood-films te maken die veel geld kost, waarbij veel mensen met hun telefoons rondrennen en overal gekkigheid om je heen gebeurt. Maar wie is er nog over? Weet je welke ik zou willen doen? Batgirl. Laten we Warner overhalen die te maken.”

Het is niet de eerste keer dat Refn interesse uit in een superheldenfilm. Tegelijk lijkt de kans niet groot dat hij zo’n film mag maken, want zijn laatste twee projecten waren allebei niet gigantisch succesvol. Only God Forgives haalde slechts 10 miljoen dollar op en The Neon Demon opende in de VS met slechts 600.000 dollar.

Ook is Refn behoorlijk druk. Zo werkt hij aan een Franse miniserie over een eliteteam van de politie en zou hij werken aan een remake van de film Maniac Cop. Of hij die Batgirl film mag maken, is dus maar de vraag. Het zou verder wel kunnen dat Warner zo’n soort film in ontwikkeling heeft.



NieuwsFilm

meest populair