Spannende derde trailer 'Star Trek Beyond'

Spannende derde trailer 'Star Trek Beyond'

Met een paar shots van de onlangs overleden Anton Yelchin.

“We zijn overweldigd door iets dat we nooit eerder gezien hebben,” vertelt James T. Kirk (Chris Pine) in een nieuwe trailer van Justin Lins Star Trek Beyond. Hij zegt dat terwijl we een shot zien van slechterik Krall (Idris Elba) en hij weet dat het gedaan is met zijn ruimteschip. “Dit is mijn laatste verslag als kapitein van Starship Enterprise,” zegt Kirk namelijk, waarna hij het schip verlaat.

Het is alweer de derde trailer van de film, die komende maand al in première moet gaan. Met sfeervolle muziek van Rihanna, wiens nummer Sledgehammer te horen is, zien we ook een boel nieuwe beelden van de film. Eén ding wordt wel heel duidelijk en dat is dat de bemanning van de Enterprise het bijzonder zwaar gaat krijgen.

Ze bevinden zich als Star Trek Beyond begint zo’n 3 jaar in hun vijfjaren missie diep in de ruimte en daar komt snel een einde aan. Het schip wordt aangevallen door een gigantische vloot van kleine ruimteschepen en delft het onderspit, waarop de bemanning het schip moet verlaten. Samen vechten ze op een onbekende planeet om te overleven.



Naast Chris Pine en Idris Elba keren weer een boel acteurs terug: Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (Bones), Simon Pegg (Scotty) en Zachary Quinto (Spock). Ook is acteur Anton Yelchin, die onlangs door een bizar ongeluk om het leven kwam, te zien in de film als Chekov. Het is een van zijn laatste films. Star Trek Beyond gaat op 21 juli in première.

NieuwsFilm

meest populair