Antonio Banderas zoekt ontvoerde Olga Kurylenko in 'Salty'

Antonio Banderas zoekt ontvoerde Olga Kurylenko in 'Salty'

Simon West regisseert de komische/actievolle boekverfilming over piraten ellende in Bangkok.

Olga Kurylenko is aan de cast van Salty toegevoegd, aldus The Hollywood Reporter. De actiekomedie wordt geregisseerd door Simon West en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mark Haskell Smith. Vorige maand tekende Antonio Banderas voor de hoofdrol. Het scenario is afkomstig van Smith zelf en Toby Davis.

Turk Henry (Banderas), een zwaarlijvige, werkloze, verouderende rockster die getrouwd is met supermodel Sheila Enry (Kurylenko), ontdekt dat Thailand de laatste plek is waar een herstellend seksverslaafde op vakantie moet zijn. En toch is hij daar, omsingelt door halfnaakte groupies en aangestaard door honderden wulpse meisjes in kroegen. Turk worstelt met monogamie, het is echter niets vergeleken met de ontvoering van zijn vrouw. De daders? Ontrouwe Thaise piraten zonder een schip.

Voor Turk, wiens levensvaardigheden uit feestvieren en het spelen van de basgitaar bestaat, is het navigeren door de steegjes en dodelijke jungles van Bangkok een lastige opgave. Hij zal het echter doen om zijn vrouw te redden. Op zijn pad krijgt Turk te maken met o.a. gierige Amerikaanse toeristen, naaktstranden, een hypochondrische overheidsagent, koffers vol met geld, een hitsige Australische commando en geniepige prostituees.

De eerste draaidag vond gisteren in Chili plaats. Meer informatie over de cast en crew is niet bekend. Men mikt op een releasedatum ergens in 2017.



NieuwsFilm

meest populair