Algemeen

Stemmencast 'LEGO: Ninjago' onthuld

Jackie Chan en Dave Franco spreken de hoofdrollen in.

door Jim Pedd om 17:21 in Algemeen
Nadat The LEGO Movie een groot succes bleek, besloot Warner Bros. een hele reeks vervolgen en spin-offs aan te kondigen. Zo komt er een vervolg, een LEGO: Batman-film, The Billion Brick Race en is er een LEGO: Ninjago-film gepland. Van die laatste film is nu de stemmencast onthuld.

Brickset ontdekte de namen van de castleden op speelgoed voor de film dat op de Licensing Expo te zien was. Jackie Chan spreekt de rol van Master Wu in, Dave Franco is Lloyd, Michael Peña is Kai, Abbi Jacobson is Nya, Kumail Nanjiani speelt Jay, Zach Woods spreekt de stem van ene Zane in en Fred Armisen is een personage met de naam Cole.

Een officiële omschrijving van de film luidt als volgt: ”Gebaseerd op het populaire LEGO-speelgoed, vertelt Ninjago het verhaal van zes jonge ninja’s die het eiland, Ninjago, dat ze thuis noemen, moeten verdedigen. ’s Nachts zijn ze sterke krijgers, die hun vaardigheden en fantastische vloot gebruiken om tegen schurken te vechten, maar overdag zijn het tieners die worstelen met hun grootste vijand: de middelbare school.”

De film wordt geregisseerd door Charlie Bean en staat gepland voor september 2017.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Ik heb er 1 thuis, die hier al een tijd naar uit kijkt..

De serie is wel aardig.. Alleen worden de Nederlandse stemmen wel vervelend..

nieuwslaatste nieuws

meest populair