Kelly McGillis aangevallen door indringer

Kelly McGillis aangevallen door indringer

De indringer kan bij betaling van een borgsom van $60.000 dollar weer op vrije voeten komen.

Kelly McGillis (Witness, Top Gun) is aangevallen door een indringer. Dit maakte de actrice zelf bekend op Facebook.

Toen McGillis op 17 juni thuis kwam in North Carolina zag ze dat er licht brandde en dat de voordeur open was. Ook viel haar op dat er twee paar slippers in de gang stonden, een grote en een kleinere maat. "Ik riep een aantal keer hallo," schreef ze in haar Facebook post. "Ik probeerde van de spullen in mijn handen af te komen, zodat het makkelijker was om erachter te komen wat nu precies aan de hand was, maar toen kwam er opeens een vreemde vrouw op mij af."

In de post schreef de actrice ook dat ze zich zorgen maakte dat de vrouw niet alleen in haar huis was, en dat ze begon te denken aan de "aantal geweren" die in het huis aanwezig waren en ze bang was dat ze "neergeschoten zou worden".

"Ik rende de voordeur uit en belde 911. Ze kwam achter mij aan en begon te slaan en te krabben om de telefoon uit mijn handen te krijgen. Ik begon zo luid mogelijk te gillen met de hoop dat iemand mij zou kunnen horen. Ik had mijn autosleutels nog steeds in mijn handen dus liet ik het alarm af gaan. Dit leidde haar even af, maar al gauw vocht ze verder en kreeg ze mijn telefoon te pakken. Gelukkig had ik snel mijn telefoon terug en kon ik in mijn truck stappen om weg te rijden. De buren hebben vervolgens 911 gebeld."



De indringer, Laurence Marie Dorn uit Clinton, werd even later gearresteerd en aangeklaagd voor inbraak, diefstal, stalking, mishandeling en het verstoren van noodcommunicatie. De vrouw wordt vastgehouden in Henderson County Jail en kan bij betaling van een borgsom van $60.000 dollar weer vrijkomen.

Na het incident heeft de 58-jarige actrice een vergunning gekregen om een handwapen bij zich te mogen dragen en in noodsituaties te gebruiken. McGillis heeft 45 dagen de tijd om de aanklacht officieel te maken.

NieuwsFilm

meest populair