Algemeen

Barkhad Abdi gecast in 'Blade Runner'-vervolg

Welke rol de acteur speelt is niet bekend.

door Jim Pedd om 08:51 in Algemeen
Het Blade Runner-vervolg heeft nog geen titel, maar wel een grote en sterke cast. Vandaag heeft Alcon Entertainment aangekondigd dat acteur Barkhad Abdi, die een Oscar-nominatie kreeg voor zijn spel in Captain Phillips, een rol heeft in de film van regisseur Denis Villeneuve.

Hij voegt zich daarmee bij een cast die onder meer uit Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Dave Bautista en Sylvia Hoeks bestaat. Een plotomschrijving is er nog niet, al weten we dat de film zich decennia na de gebeurtenissen in het origineel afspeelt.

Het script is geschreven door Hampton Fancher en Michael Green. Het vervolg moet ”elementen hebben die het verbinden met het origineel”, maar bovenal ”op zichzelf staan als een film.” Blade Runner 2 draait vanaf 11 januari 2018 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Nou aan de cast en crew zal het niet liggen. Voor de rest zal ik afwachten wat het gaat worden. Ik ben bang dat ik heel kritisch zal gaat kijken, want ik vind Blade Runner een klassieker en een meesterwerk dat geen vervolg nodig heeft. Als het maar geen Hannibal, Jaws: The Revenge, The Kingdom of the Crystal Skull, A Good Day to Die Hard, Independence Day: Resurgence type sequel wordt. Ik hoop op een The Godfather: Part II, Empire Strikes Back, The Dark Knight, The Silence of the Lambs, Aliens, Terminator 2: Judgment Day, For a Few Dollars More type sequel wordt.

KeesjeNL

Avatar

ridjieddo "'Look at me'-reeks"


:E:E:E

JamesBond

Avatar

YOLO "(...) The Silence of the Lambs (...)"


Nu is de vraag natuurlijk of je The Silence Of The Lambs wel echt als sequel op Manhunter kan zien...

NieuwsFilm

meest populair