Anton Yelchin in besloten kring begraven

Anton Yelchin in besloten kring begraven

De acteur overleed op 27-jarige leeftijd door een tragisch ongeluk.

Afgelopen vrijdag is Anton Yelchin (Star Trek) in besloten kring begraven. Een kleine groep vrienden en de familie van de acteur hebben op een nog onbekende locatie de laatste eer bewezen.

De jonge Star Trek-acteur, die de rol van Ensign Pavel Chekov speelde, kwam op 19 juni om het leven door een tragisch ongeluk. Anton Yelchin was 27 jaar oud.

Onderzoeker hebben laten weten dat Yelchin's Jeep Grand Cherokee veroorzaakte dat de acteur tussen een stenen brievenbus en een beveiligingspoort klem kwam te zitten. Waarom Anton Yelchin zijn voertuig had verlaten is onbekend. Een woordvoerder van de politie heeft verteld dat de auto zou zijn teruggerold van de steile oprit naar de plek waar de acteur stond, waarna hij knel kwam te zitten. De bizarre manier waarop de jonge acteur om het leven is gekomen wordt sinds vorige week ook onderzocht door autofabrikant Fiat Chrysler.

Fiat Chrysler riep in april al wereldwijd meer dan 1 miljoen auto's en SUV's terug omdat dit voorval al meerdere malen is voorgekomen. Dit probleem met de auto wordt gelinkt aan ruim 41 verwondingen, 212 crashes en 308 meldingen van materiële schade. Een woordvoerder van Fiat Chrysler, Eric Mayne, heeft laten weten dat het bedrijf een "grondig onderzoek" zal gaan verrichten om de exacte doodsoorzaak vast te kunnen stellen.

In de nasleep van het overlijden van Yelchin werd de Star Trek Beyond sessie tijdens het Cannes Lions Festival of Creativity geannuleerd. "Ieder van ons is diep bedroefd door het verlies van onze vriend, Anton Yelchin," liet Paramount Pictures weten in een verklaring. "Uit respect hebben wij besloten om ons terug te trekken van onze deelname aan het eerder aangekondigde Star Trek Beyond evenement tijdens het Cannes Lions Festival."



NieuwsFilm

meest populair