Meer clips Steven Spielbergs 'The BFG'

Meer clips Steven Spielbergs 'The BFG'

De GVR bezoekt Buckingham Palace.

Er zijn twee nieuwe clips en een featurette vrijgegeven van The BFG, de nieuwe film van regisseur Steven Spielberg. In de eerste clip vertelt de BFG (Mark Rylance) over zijn werk als dromenvanger en in de tweede clip zien we hem eten in Buckingham Palace.

De film draait dus om de BFG, een gigantische reus met grote oren en een goed ontwikkeld reukvermogen. Hij is erg op zichzelf gesteld en bemoeit zich weinig met andere reuzen, zoals Bloodbottler (Bill Hader) en Fleshlumpeater (Jemaine Clement). Zij zijn twee keer zo groot als hijzelf is en veel enger en eten mensen. Als de BFG een tienjarig meisje met de naam Sophie (Ruby Barnhill) meeneemt naar reuzenland, is ze in eerste instantie erg bang voor hem, maar langzaam realiseert ze zich dat hij eigenlijk gewoon heel aardig is.

Het is het begin van een goede vriendschap, die al snel verstoord dreigt te raken door andere reuzen. Om een einde te maken aan de bedreiging die zij vormen, ondernemen ze een reis naar Buckingham Palace, waar ze samen met de koningin een plan bedenken om de wereld van het probleem af te helpen.

The BFG draait vanaf 20 juli in de bioscoop.





En er is een featurette waarin Steven Spielberg over zijn eerste samenwerking met Disney Studios vertelt.



NieuwsFilm

meest populair