'Wreck-It Ralph'-vervolg gepland voor 2018

'Wreck-It Ralph'-vervolg gepland voor 2018

Eindelijk is er de bevestiging.

Walt Disney Animation Studios heeft vandaag onthuld dat we een vervolg op Wreck-It Ralph mogen verwachten. De film komt in de Verenigde Staten op 9 maart 2018 uit in de bioscopen. Wederom spreekt John C. Reilly de stem van Ralph in en ook Sarah Silverman is opnieuw te horen als Vanellope von Schweetz.

Regisseurs zijn er ook al voor de vervolgfilm: Rich Moore en Phil Johnston. ”Vanaf het moment dat we begonnen te werken aan de eerste ‘Wreck-It Ralph’ wisten we dat er zoveel mogelijkheden waren met deze personages,” vertelde Moore. Hij werkte al sinds de eerste film uitkwam aan dit vervolg. ”Ditmaal veroorzaakt Ralph chaos op het web, zoals alleen hij dat kan. Alle personages van wie we hielden in de eerste film zijn terug en we zijn extatisch om weer met hen – en de acteurs die hun stemmen inspraken – samen te werken.”

De personages gaan dus richting het internet. Verder weten we dat de film zich ”vandaag de dag afspeelt. Dus zes jaar na de eerste Wreck-It Ralph.” In het verleden hebben we al eens te horen gekregen dat personages van Nintendo mogelijk in de film te zien zijn: Mario, Zelda, Link en Luigi.

Er wordt al sinds 2012 gesproken over een vervolg, niet gek aangezien het origineel 470 miljoen dollar verdiende aan de wereldwijde box office.



NieuwsFilm

meest populair