Peter Jackson werkt aan nieuwe film

Peter Jackson werkt aan nieuwe film

En zal daarna de tweede Tintin maken.

Het is alweer vijf jaar geleden dat The Adventures of Tintin van Peter Jackson en Steven Spielberg in de bioscopen draaide. De film zou een trilogie lanceren, maar door de tegenvallende box office opbrengsten gingen zowel Spielberg als Jackson aan de slag met andere projecten. Het blijkt dat ze wel contact gehouden hebben, want Peter Jackson werkt aan een nieuwe film voor Spielberg. Het is de eerste nieuwe film sinds Jackson de Hobbit-trilogie maakte.

In het nieuwe nummer van de Time Out magazine onthulde Spielberg dat Jackson aan een nieuwe film werkt voor Amblin Entertainment en dat er nog gewerkt wordt aan een film rond Kuifje. ”Peter was zo druk met The Hobbit, dat het hem afleidde van Kuifje en nu maakt hij een andere film voor mijn bedrijf,” vertelde Spielberg. ”Het is een geheim, niemand die ervan af weet. Daarna maakt hij Kuifje.”

Welk project het wordt, is niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het geen grootschalige film. Jackson vertelde na The Hobbit voorlopig geen zin meer te hebben in blockbusters en een film van het formaat van Heavenly Creatures te willen maken.



NieuwsFilm

meest populair