Ongebruikte concept art live-action 'Akira' vrijgegeven

Ongebruikte concept art live-action 'Akira' vrijgegeven

Regisseur Ruairi Robinson wilde een aantal jaren geleden de manga verfilmen met Joseph Gordon-Levitt en Chris Evans als hoofdrolspelers.

De live-action filmversie van de Japanse manga en anime Akira wordt al meer dan tien jaar ontwikkeld door Warner Bros. en heeft al de nodige regisseurs en acteurs zien komen en gaan. Voordat Justin Lin als regisseur werd geopperd, werden onder andere Jaume Collet-Serra en de gebroeders Hughes gelinkt aan het project, maar ook de relatief onbekende Ierse regisseur Ruairi Robinson (The Last Days on Mars). Die laatste heeft nu een reeks stukken concept art via zijn website online geplaatst, waarin we zien hoe hij de setting had willen verplaatsen van New Tokyo naar New Manhattan.

Net als in de manga zou de film gaan over Kaneda, de leider van een motorbende, die zijn vriend Tetsuo moet redden uit de klauwen van de regering, die de nodige medische experimenten heeft uitgevoerd op Tetsuo.

Op de stukken concept art zien we hoe Robinson graag acteurs Joseph Gordon-Levitt als Tetsuo (of Travis, zoals hij op de afbeelding wordt genoemd) en Chris Evans als Kaneda had willen hebben.

Wat vinden jullie van deze concept art? Laat je mening hieronder horen!








































NieuwsFilm

meest populair