Zes nieuwe foto's en vier EW-covers 'Suicide Squad'

Zes nieuwe foto's en vier EW-covers 'Suicide Squad'

Nog maar een maandje te gaan tot we het eindresultaat kunnen bewonderen!

Entertainment Weekly heeft zes nieuwe foto's en vier speciale covers van David Ayers langverwachte DC-schurkenfilm Suicide Squad online geplaatst. Op de foto's o.a. nieuwe blikken op de Joker en Harley Quinn, maar ook op rapper/acteur Common als het personage Monster T. Alle afbeeldingen kun je uiteraard hieronder bekijken!

Het voelt goed om slecht te zijn… Verzamel een team van ’s werelds meest gevaarlijke gevangen genomen superschurken, geef hen de meest krachtige wapens die de regering heeft en stuur ze op een missie om een enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen. Amerikaans intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim verzamelde groep van wanhopige, afschuwwekkende individuen die nauwelijks iets te verliezen hebben volstaat. Echter, zodra zij zich realiseren dat ze niet geselecteerd zijn om te slagen, maar voor hun schuldigheid als ze onvermijdelijk gaan falen, zal het Suicide Squad dan besluiten te sterven bij een poging toch te slagen, of maken ze de keus dat het ieder voor zich wordt?

De imposante cast van Suicide Squad bestaat uit acteurs zoals Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Jai Courtney, Joel Kinnaman en Viola Davis. De film draait vanaf 4 augustus in 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Laat hieronder weten wat je van de nieuwe Suicide Squad- foto's vindt!





















NieuwsFilm

meest populair