TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Star Trek Into Darkness, The American en Ghostbusters 2!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

A Walk Among the Tombstones (2014)

Zaterdag 9 juli om 20:00 op RTL5

Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.
Bekijk de afbeelding

The Breakfast Club (1985)

Zondag 10 juli om 20:00 op NET5

Vijf totaal verschillende tieners moeten samen een zaterdag nablijven op school. Ze komen gezamenlijk tot nieuwe inzichten over zichzelf en hun leven.
Bekijk de afbeelding

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Maandag 11 juli om 20:30 op SBS6

Het vervolg op het succesvolle Sherlock Holmes (2009) speelt zich een jaar na het eerste deel af. Holmes en Watson nemen het dit keer op tegen de mysterieuze Professor Moriarty, een crimineel meesterbrein dat Groot Brittannië wil verwoesten. Het duo krijgt in hun strijd met Moriarty hulp van Mycroft Holmes (Stephen Fry), de oudere en net zo slimme broer van Sherlock.
Bekijk de afbeelding

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Dinsdag 12 juli om 20:30 op RTL8

De ijskoude helden van de wereldwijde filmhits Ice Age en Ice Age 2: The Meltdown zijn terug voor een nieuw avontuur. Scrat jaagt nog steeds de beruchte eikel na (terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt); Manny en Ellie verwachten hun eerste baby-mammoet, Sid probeert een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel.
Bekijk de afbeelding

Star Trek: Into Darkness (2013)

Woensdag 13 juli om 20:30 op RTL7

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.
Bekijk de afbeelding

Ghostbusters II (1989)

Donderdag 14 juli om 22:40 op RTL7

Vier jaar zijn voorbij gegaan sinds de Ghostbusters voor het laatst in actie kwamen, en ze houden zich inmiddels allen met andere zaken bezig. Dan keert de boosaardige geest Vigo terug en probeert New York opnieuw in zijn macht te krijgen.
Bekijk de afbeelding

A Most Wanted Man (2014)

Vrijdag 15 juli om 22:10 op NPO3

A Most Wanted Man speelt zich af in Hamburg, waar een bijna dode man, half Tsjetsjeens-half Russisch, op de vlucht is en terecht komt in de Islamitische gemeenschap van de stad. Hier zoekt de man naar hulp en probeert hij het fortuin van zijn overleden vader te bemachtigen. Hij komt in contact met een jonge vrouwelijke advocate en een Britse privé-bankier. Ze worden ondertussen de hele tijd in de gaten gehouden door een Duitse spionneneenheid.


NieuwsFilm

meest populair