Nieuwe details over een planeet in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Nieuwe details over een planeet in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Waar wordt de Death Star gebouwd?

Een van de meer apart beelden van Rogue One: A Star Wars Story laat een groep Stormtroopers zien op een tropisch strand. Er is nu eindelijk wat context voor die beelden. Star Wars News Net heeft wat details over de planeet, evenals over de U-Wing die de rebellen in Rogue One gebruiken in hun strijd tegen het Keizerrijk.

”De bouw van de Death Star vindt plaats op en afgelegen wereld, Scarif. Dit zou een prachtig tropisch paradijs geweest zijn, als zich er niet zo’n gigantische Keizerlijke militaire installatie bevond. Grote delen land zijn weggegraven om schepen te bouwen en de Death Star te bevoorraden. In een baan rond de planeet bevindt zich verder een enorm station met meerdere Star Destroyers. De wereld wordt omhuld door een ondoordringbaar schild en is erg goed verdedigd.”

Maar bij het aanvallen van die planeet komen de U-Wings vast goed van pas. ”Het is een goed bewapend toestel, dat zowel als troepentransport en wapenschip dient. Het is ontworpen om soldaten in het midden van de strijd te droppen en luchtsteun te bieden tijdens gevaarlijke missies tegen het Keizerrijk.”

Later deze week zou er een nieuwe trailer van de film vrijgegeven worden. Rogue One, van regisseur Gareth Edwards, gaat op 14 december in première.



NieuwsFilm

meest populair