Tom Hanks eert zijn moeder via sociale media

Tom Hanks eert zijn moeder via sociale media

Janet Marylyn Frager, een verpleegster, is pas overleden.

The Green Mile-acteur Tom Hanks heeft afgelopen week afscheid van zijn moeder moeten nemen. Janet Marylyn Frager is op 84-jarige leeftijd overleden. Hanks bevestigde eergisteren het nieuws via Instagram. Hij deed dat met de onderstaande foto en de tekst: "Deze schoonheid? Mijn moeder. Ze was het verschil voor vele levens. Vele levens. Vandaag nemen we ons afscheid. Veilige overtocht, mam!"

Het overlijdensbericht verscheen een paar dagen nadat de acteur zijn 60ste verjaardag vierde. Frager laat vier kinderen achter: Tom, zijn zus Sandra en broers Jim en Larry. Ze kreeg deze samen met Amos Hank, waarvan ze in 1960 scheidde. De vader van Tom Hanks wisselde 24 jaar geleden het tijdelijke voor het eeuwige.



De vrouw van de acteur, Rita Wilson plaatste ook via Instagram een eerbetoon aan haar schoonmoeder. Zij plaatste eveneens een foto, zie hieronder, met de tekst: "Deze fantastische dame schonk mijn man leven, evenals drie andere kinderen. Bedankt voor het baren van mijn grote liefde. Ze rust nu in vrede." Frager, die werkzaam was in een ziekenhuis als verpleegster, is dankzij Tom's zoon Colin Hanks heengegaan als overgrootmoeder.



NieuwsFilm

meest populair