Jude Law en Charlie Hunnam op nieuwe foto's 'King Arthur: Legend of the Sword'

Jude Law en Charlie Hunnam op nieuwe foto's 'King Arthur: Legend of the Sword'

Hunnam speelt Arthur en Law de snode schurk Vortigern.

Warner Bros. Pictures heeft (via Entertainment Weekly) twee nieuwe foto's van King Arthur: Legend of the Sword vrijgegeven. Op de foto's zien we Jude Law als schurk Vortigern en Charlie Hunnam als Arthur. Vortigern wordt beschreven als de moordenaar van Uther Pendragon (Eric Bana), Arthurs vader. Je kunt de foto's van Guy Ritchie's nieuwste film hieronder bekijken.

Legend of the Sword moet de eerste in een geplande reeks van zes(!) films worden en biedt een nieuwe blik op de Arthuriaanse legende. Arthur zou een koning zijn geweest in de 6e eeuw en Groot-Brittannië verdedigd hebben tegen de Saksische bezetters. De film is voornamelijk gebaseerd op Thomas Mallory's Le Morte d'Arthur, een boek met Franse en Engelse verhalen dat in 1485 werd gepubliceerd.

Naast de eerder genoemde namen zijn er in King Arthur: Legend of the Sword ook rollen weggeled voor Astrid Berges-Frisbey en Djimon Honsou. Het script van de film werd geschreven door Joby Harol, die de film ook produceerde samen met Akiva Goldsman, Tory Tunnell en Ritchie.

King Arthur: Legend of the Sword draait vanaf 23 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair