Dit is "Space Monkey" uit 'Rogue One: A Star Wars Story'

Dit is "Space Monkey" uit 'Rogue One: A Star Wars Story'

En Darth Vader in nieuwe trailer van 'Rogue One,' die nog moet verschijnen.

Er wordt heel wat afgekletst tijdens Star Wars Celebration. Actuele onderwerpen zijn uiteraard de prequel-film Rogue One: A Star Wars Story en het volgend jaar te verschijnen Star Wars VIII. Waar het rond de laatste titel nog ijzig stil blijft, worden er allerlei details prijsgegeven over Rogue One. Enige minpuntje: de vertoonde nieuwe trailer is nog steeds niet vrijgegeven.

Als eerste een vermakelijk nieuw personage welke Space Monkey - "Hij heeft een naam maar ik ben die vergeten." aldus creature shop baas Neil Scanlan - genoemd wordt. Deze werd tijdens de panel 'Creatures, Droids & Aliens' onthuld en was zelfs live aanwezig op het podium. Klaarblijkelijk is het een beetje een aanwezig/irritant personage. Zie onderstaande video die op Instragram opdook.

This is Space Monkey. He's one of the "cuddly" creatures in #RogueOne. #SWCE

Een video die is geplaatst door Crystal Bell (@crystal_bell) op




Maar er was dus ook een nieuwe trailer voor de film van Gareth Edwards te zien tijdens de bijeenkomst. Ondanks dat werd aangekondigd dat deze gisteren ook te zien zou zijn op ABC gebeurde dit niet en lijkt het erop dat we het tot waarschijnlijk Comic Con moeten doen met de overigens prima Celebration Reel.

Het is ondertussen bekend dat Darth Vader te zien is in de trailer. In de slotseconden is namelijk een Star Destroyer te zien die zweeft voor de Death Star. Vervolgens is Darth Vader te zien en horen we hem ademen. Heel duidelijk zou het nog niet zijn. Zijn silhouette zou te zien zijn voor een monitor. Hieronder een vermoedelijke still uit de trailer...



Wil je trouwens de high-lights bekijken van Star Wars Celebration? Dan kun je helemaal los op het YouTube account van Star Wars. Hierop verschijnen doorlopend video's van de uiteenlopende panels. Hieronder de 'Star Wars Archaeology Panel:'



NieuwsFilm

meest populair