Relatie Tom Hiddleston en Taylor Swift "geen publiciteitsstunt"

Relatie Tom Hiddleston en Taylor Swift "geen publiciteitsstunt"

Hiddleswift is de real deal!

Hiddleswift is de real deal! Tom Hiddleston heeft in een interview laten weten dat zijn relatie met Taylor Swift "geen publiciteitsstunt" is.

"De waarheid is dat Taylor Swift en ik samen zijn, en wij zijn erg gelukkig," vertelde de Britse acteur afgelopen donderdag tegen The Hollywood Reporter. "Bedankt voor het vragen. Dat is de waarheid. Het is geen publiciteitsstunt."

Ruim drie maanden geleden sloeg de vonk, tijdens het Met Gala, over tussen de zangeres en de acteur. Tom omschreef Taylor de dag na het evenement als "erg charmant" en "geweldig". Twee weken later beëindigde de Shake It Off-zangeres haar relatie met Calvin Harris.

Volgens bekenden van Taylor was er geen sprake van ruzie en zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan, maar de Schotse dj had er eergisteren toch genoeg van. Calvin Harris bevestigde toen namelijk dat 'Team Taylor' graag andere beroemdheden in een slecht daglicht zet, omdat ze een bedreiging kunnen vormen voor het mierzoete imago van de zangeres.










De 35-jarige Tom Hiddleston is momenteel in Australië voor de opnames van Thor: Ragnarok. Donderdagochtend kreeg de acteur het geweldige nieuws dat hij is genomineerd voor een Emmy voor zijn rol in 'The Night Manager'. "Het is de meest heerlijke verrassing", aldus Tom. "The Night Manager is een van de meest uitdagende en bevredigende ervaringen die ik als acteur heb gehad." Ook Idris Elba (Luther) en Benedict Cumberbatch (Sherlock) zijn genomineerd.

NieuwsFilm

meest populair